Viselkedészavarok kezelésének 6 szabálya

Hogyan kezeljük a kihívást jelentő gondozási helyzeteket? – Digitális füzetek

2021. júl. 16.

Újabb tartalommal bővült a hozzátartozók, önkéntesek természetes támogatók képzési programja az Alzheimer-kórról és egyéb demenciákról.

„A kihívást jelentő viselkedés olyan, társadalmilag, kultúrálisan nem elfogadható, a megszokottól eltérő magatartás, amely jelentős érzelmi, esetenként fizikai megterhelést jelent a környezete számára.”

Hozzátartozóként, segítőként hogyan kezelhetjük ezeket a kihívást jelentő gondozási helyzeteket demenciával élő hozzátartozónk támogatása során?

Ebben segítenek a Digitális füzetek, melyek a Kecskeméti Demencia Akcióprogram Tudástárában érhetők el.

Ajánlott hírek

Gondosóra program

Gondosóra program

Memória tanácsadóink információkkal segítik a gondosóra megismerésében és igénylésében klienseinket. Mérlegelik a lehetőségeket és támogatják a megfelelő döntést az igénybevétel kérdésében. Látható, hogy többen is viselik, biztonságot nyújt számukra. Ki csuklón, ki...

bővebben
Kellemes húsvéti ünnepek

Kellemes húsvéti ünnepek

Kellemes húsvéti ünnepeket kíván a Memória Pont valamennyi munkatársa a Kecskeméten élő feledékeny embereknek és családjaiknak! Ne feledjük, a szeretet és a humor megőrzése segíthet athidalni a nehezségeket és az ünnepek során is "ér" jól érezni magunkat! /Kép...

bővebben