Alzheimer Séta 2022

2022. szept. 21.

Az Alzheimer Világnap alkalmából idén 5. alkalommal megrendezett Alzheimer Sétán a Memória Pont kollégái képviselték a Kecskemét Demencia Akcióprogram keretében működő szolgáltatásokat.
Az ESZII épülete előtt és a város Főterén felállított standon memória tanácsadó kollégáink tájékoztató anyagokkal, memória játékokkal (memória totó, Ginko puzzle és „beszélgető” kártyák) és egy kis jókedvvel fogadták az érdeklődőket, és „vitték” a szolgáltatás jóhírét.
Minél több ismeretet szerzünk az Alzheimer-kórról és egyéb demenciákról, annál jobban megérthetjük a demenciával élők nehézségeit és segíthetjük őket a mindennapokban. Csatlakozzon hozzánk, legyen Ön is demensbarát!

Ajánlott hírek

Konferencia

Konferencia

Kecskeméten új mérföldkőhöz érkezett a demenciával élők ellátása! Egészségügyi és szociális szakmaközi együttműködés alapjait raktuk le egy szűkebb létszámú konferencia és azt követő konzultáció keretei között, az ESZII vezetőinek kezdeményezésére. A demenciával élők...

bővebben
Alzheimer Café Kecskemét – 2023. 10. 24.

Alzheimer Café Kecskemét – 2023. 10. 24.

Az EFI szervezésében megvalósuló októberi Alzheimer Café előadói memória tanácsadóink voltak, akik bemutatták a Kecskemét Demencia Akcióprogramot és azon belül egyes szolgáltatásainkról is részletesebben beszéltek. Köszönjük a szervezők meghívását és a megtisztelő...

bővebben