mozdulj sportnap kitelepülés

Mozdulj! Sportnap kitelepülés

2022. szept. 23.

Kecskemét város nagyszabású sportrendezvényén 24 helyi idősklub képviseltette magát. Az esemény az idősek számára is elérhető és követendő, minőségi és boldog életet helyezte a középpontba, a sport és a mozgás örömét hangsúlyozva.
A Memória Pont képviseletében két kollégánk fogadta az érdeklődő időseket, akik közül már sokan hallottak a Kecskeméti Demencia Akcióprogramról és a Memória Pont szolgáltatásairól. A bemutatott, memóriánk edzését szolgáló játékok nagy érdeklődést és tetszést váltottak ki a résztvevőkből legyen szó a Ginko TOTO-ról vagy az 5 szó-5 szín asszociációs játékról.
Ha Önt is érdekli, hogyan védheti memóriáját idős korban is, látogasson el a kecskemét.ginkonet.hu weboldalra és szerezzen minél több ismeretet!

Ajánlott hírek

Konferencia

Konferencia

Kecskeméten új mérföldkőhöz érkezett a demenciával élők ellátása! Egészségügyi és szociális szakmaközi együttműködés alapjait raktuk le egy szűkebb létszámú konferencia és azt követő konzultáció keretei között, az ESZII vezetőinek kezdeményezésére. A demenciával élők...

bővebben
Alzheimer Café Kecskemét – 2023. 10. 24.

Alzheimer Café Kecskemét – 2023. 10. 24.

Az EFI szervezésében megvalósuló októberi Alzheimer Café előadói memória tanácsadóink voltak, akik bemutatták a Kecskemét Demencia Akcióprogramot és azon belül egyes szolgáltatásainkról is részletesebben beszéltek. Köszönjük a szervezők meghívását és a megtisztelő...

bővebben