Útjára indult a Hírös Cédrus Labor Café

2022. jún. 20.

Útjára indult a Hírös Cédrus Labor Café az alábbi céllal:
“Egy olyan új közösségi teret álmodtunk meg Kecskeméten, ahol a generációk egymásra találhatnak, ahol kötetlen formában új készségeket, képességeket lehet fejleszteni, ami inspiratív környezetet biztosít munkához, közösségépítéshez, feltöltődéshez, pihenéshez, a különböző generációk önkéntes feladatvállalásaihoz.”
A Demencia Akcióprogram megvalósítása során számos szállal kapcsolódunk a Kápolna utcához, úgy gondoljuk ezt követően csak még inkább erősödik közös gondolkodásunk a demenciával élők és családjaik, gondozóik támogatása területén. Gratulálunk a megvalósítóknak és sok sikert kívánunk!

Ajánlott hírek

GINKO KLUB – ESZI, 2022.07.13.

GINKO KLUB – ESZI, 2022.07.13.

Mit jelent a memóriazavar és hogyan befolyásolja életünket? Hol húzódik a határ az egészséges idősödéssel járó memóriaváltozás és a súlyosabb feledékenység között? Praktikus tanácsok és közösségi együttműködés, támogatás! Több mint 120 fővel dolgozunk együtt...

bővebben
AKTÍV, EGÉSZSÉGES IDŐSÖDÉS program

AKTÍV, EGÉSZSÉGES IDŐSÖDÉS program

A mozgás agyunkat is edzi - 2022. 07. 14. HETÉNYEGYHÁZA - Nappali Klubban Cserbán Ancsa szociálpolitikus arról beszélt, milyen hatással van a mozgás agyunkra és memóriánkra. A memória tanácsadók közös ülőtornát szervezetek a csoporttal.

bővebben
AKTÍV, EGÉSZSÉGES IDŐSÖDÉS Program

AKTÍV, EGÉSZSÉGES IDŐSÖDÉS Program

A mozgás az agyunkat is edzi! Idősek nappali intézményeiben négy helyszínen tartunk előadást és mozgásos közös programot a testedzés népszerűsítése céljából. Célunk az éreredetű demencia megelőzése, az állapotromlás megakadályozása,...

bővebben